Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Co-op aanwezig in nieuwe Splinter Cell

Volgende maand geeft Ubi meer info.

Volgend jaar, in februari om precies te zijn, mogen we eindelijk terug aan de slag gaan met Sam Fisher in een nieuwe Splinter Cell, genaamd Conviction. We hebben het spel al eens zien opduiken op verschillende beurzen en telkens zag het er allemaal erg smakelijk uit, maar het ging telkens om het singleplayer gedeelte van het spel. Ubisoft heeft tot nu toe de lippen stijf op elkaar gehouden rond de multiplayer component, maar magazine PC Zone lekt toch al wat informatie.

De aankomende editie van het blad zal namelijk de eerste details bevatten rond de coöperatieve multiplayer die terug te vinden gaat zijn in Conviction. Spelers zullen de mogelijkheid hebben om samen te werken en zich op die manier een weg te banen doorheen een assortiment aan sluipmissies. Voor verdere details zullen we volgende maand PC Zone moeten kopen, al zou het ook nog kunnen dat Ubisoft zelf wat vroeger verdere informatie aan ons geeft.

We herinneren ons nog de zalige co-op uit Splinter Cell: Chaos Theory, en we hopen dan ook dat Conviction hetzelfde niveau zal behalen.

Reacties