Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Closed beta Fallout 4 console mods begint na release Far Harbor

Als eerste op de Xbox One.

De gesloten bèta voor mods in de consoleversies van Fallout 4 begint na de release van Far Harbor. Dit maakt ontwikkelaar Bethesda bekend op Twitter.

In het bericht laat de studio weten dat Xbox One-spelers na 19 mei mods kunnen downloaden. Dit komt overeen met de eerdere onthulling dat Fallout 4 mods in mei naar de Xbox One komen. In hetzelfde bericht is te lezen dat PlayStation 4-spelers moeten wachten tot juni.

Als je op de pc speelt, kun je al een aantal maanden mods voor Fallout 4 downloaden. Zo'n twee weken geleden bracht Bethesda echter een officieel platform voor mods uit. Sinds die tijd heeft de ontwikkelaar al een miljoen downloads geregistreerd.

Fallout 4 is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Fallout 4: Automatron DLC review van Kenneth lees je hier nog eens.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Over de auteur

Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties