Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cloaked in Silence uitbreiding Metal Gear Online voegt nieuwe maps toe

Stille nacht.

De Cloaked in Silcen uitbreiding voor Metal Gear Online voegt onder andere nieuwe maps toe. Dit laat Konami in een bericht weten.

De uitbreiding voegt naast de maps Coral Complex, Rust Palace en Azure Mountain ook Quiet als speelbaar personage toe. Ze kan gebruik maken van haar onzichtbaarheid en kan op plaatsen komen die andere spelers alleen met een ladder kunnen bereiken.

De uitbreiding voegt ten slotte het Appeal Action onderdeel toe. Dit stelt je in staat om jezelf te uiten met speciale poses, zoals een hero pose. In totaal kun je vijf poses aan één personage toewijzen. Deze poses zitten in Appeal Packs.

Cloaked in Silence komt in maart uit en kost vier euro. De Appeal Packs kosten twee euro per stuk. Naast de betaalde uitbreiding krijgt Metal Gear Online in dezelfde maand een gratis update, waar de nieuwe Sabotage modus in zit.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Voor meer over de game lees je de Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain review van Yvo.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties