Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Climax heeft zin in nog een Silent Hill

Ze beginnen erin te komen.

Climax, de Amerikaanse developer van Silent Hill: Origins en Silent Hill: Shattered Memories, wil nog een Silent Hill maken. Dat zei de developer tegen Official Nintendo Magazine in een interview.

"We vonden het fantastisch om aan de serie te werken," zei lead designer Sam Barlow. "Sinds we begonnen met het maken van Origin hebben we veel tijd besteed met de serie. Met Shattered Memories hadden we echt het gevoel dat onze stempel op de reek konden drukken en we zouden graag een kans krijgen om dat nog eens te doen."

De regisseur van Shattered Memories viel Barlow bij: "Ik denk dat dit de eerste Silent Hill was sinds de eerste en tweede waarvan mensen zeggen dat het een eigen identiteit heeft en we krijgen goede respons. Het zou leuk zijn moesten we hiermee verder kunnen gaan."

Silent Hill: Shattered Memories verschijnt 4 maart in Europa.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Silent Hill: Shattered Memories

PS2, PlayStation Vita, Nintendo Wii, PSP

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties