Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cliffhanger Games werkt aan Black Panther game

Zet zijn klauwen in een nieuw project.

Image credit: EA

Een jaar na de eerste geruchten heeft EA bevestigd dat er een singleplayer Black Panther-game in de maak is. In een korte teaser op Twitter is aangekondigd dat Cliffhanger Games momenteel aan de game werkt.

Cliffhanger Games wordt geleid door Kevin Stephens. Die stond eerder aan het hoofd van Monolith Productions, de studio die Middle-earth: Shadow of Mordor en Middle-earth: Shadow of War heeft gemaakt.

Volgens EA hebben ook heel wat andere veteranen uit de sector Cliffhanger Games vervoegd. Zo bestaat het team uit ontwikkelaars die eerder aan Halo Infinite, God of War en Call of Duty werkten.

Over de game zelf is nog weinig bekend. Het wordt een third-person game in de 'expansieve en reactieve wereld' van Wakanda. Het verhaal gaat over hoe je de rol van Black Panther opneemt.

De game zit nog in een vroege ontwikkelingsfase. De release is dus nog niet voor meteen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties