Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cliff Bleszinski's nieuwe project 'The Shattering' wordt deze week onthuld

Prepare for shattering.

Het nieuwe project van studio Boss Key Productions wordt deze week onthuld. Dit laten Cliff Bleszinski en Nexon weten. De uitgever heeft een teaser-website online gezet waarop deze week af en toe een teaser wordt neergezet. Als de countdown klok de nul heeft bereikt, wordt duidelijk wat Nexon bedoelt met "The Shattering".

Community manager Rohan Rivas heeft reeds bevestigd dat de teasers op de site van Nexon betrekking hebben op het nieuwe project van Boss Key Productions. Met de zin "Prepare for Shattering" trapt Nexon de reveal-week af. Cliffy B heeft zelf inmiddels op Twitter laten weten dat de game niet The Shattering als titel heeft.

Het is mogelijk dat The Shattering te maken heeft met een ander project van Boss Key Productions, Bluestreak. Bluestreak is een free-to-play sci-fi shooter.

Cliff Bleszinski stond jarenlang aan het roer van Gears of War-studio Epic Games. Inmiddels is er een verzamelbox van al die games uitgekomen. Hier lees je de Gears of War: Ultimate Edition review van Kenneth.


Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur

Gijs Elings

Redacteur

Bedrijfskundige in opleiding. Liefhebber van indie muziek en sportfanaat. Als het op games aankomt zijn RPG's en verhalende shooters helemaal mijn ding.

Reacties