Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cliff Bleszinski zet carrière verder op Broadway

Gears of War: the musical?

Gears of War-bedenker Cliff Bleszinski heeft bekendgemaakt dat hij momenteel aan een Broadway-musical werkt. Eerder dit jaar sloot Bleszinski's studio Boss Key Productions de deuren en maakte Bleszinski zelf bekend dat hij stopt met de ontwikkeling van videogames.

Momenteel werkt de voormalige ontwikkelaar als co-producer aan een Broadway-adaptatie van de musical Hadestown. Die musical is gebaseerd op een opera van Anais Mitchell en is een moderne bewerking van het verhaal van Orpheus en Eurydice. Eerder was de musical al te zien in onder andere de New York Theatre Workshop.

Vorig jaar bracht Boss Key Productions nog LawBreakers uit. Die titel had echter een pak minder succes dan verwacht. Nadien kondigde de studio nog Battle Royale-game Radical Heights aan, maar het mocht niet baten. Enkele weken later kondigde de studio aan de deuren te sluiten.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties