Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cliff Bleszinski wil LawBreakers graag terugbrengen

Van flop naar top?

Cliff Bleszinski heeft via Twitter laten weten dat hij zijn geflopte FPS LawBreakers graag terug wil brengen. De rechten voor die game zijn momenteel in handen van de Koreaanse uitgever Nexon.

Via zijn tweet nodigt 'CliffyB' de uitgever uit om eens samen te zitten over de toekomst van LawBreakers. Die FPS kwam in 2017 uit, maar werd een jaar later al offline gehaald door een gebrek aan interesse. Zelfs op zijn hoogtepunt had LawBreakers maar enkele duidenden gelijktijdige spelers.

Bleszinski benadrukt dat hij niet opnieuw de rol van CEO of lead designer wil opnemen. Hij ziet voor zichzelf vooral een rol als consultant weggelegd. Het valt nog af te wachten of Nexon effectief interesse heeft in een nieuwe LawBreakers.

Cliff Bleszinski is vooral bekend van zijn werk bij Epic Games voor de Unreal Tournament- en Gears of War-reeksen. Met zijn eigen Boss Key Productions werkte hij na LawBreakers nog aan een Battle Royale genaamd Radical Heights, maar ook die werd matig onthaald. In 2018 sloot Boss Key Productions de deuren.

Read this next