Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Civilization: Beyond Earth krijgt Rising Tide-uitbreiding

Pompen of verzuipen.

Ontwikkelaar Firaxas kondigt de Rising Tide-uitbreiding voor Civilization: Beyond Earth aan.

Rising Tide maakt het mogelijk om drijvende nederzettingen in Beyond Earth te bouwen. Deze geven je toegang tot grondstoffen die zich onder het oceaanoppervlak bevinden. Het bouwen op water vergroot het spelbord aanzienlijk, maar brengt ook risico's met zich mee in de vorm van nieuwe buitenaardse levensvormen.

Het Diplomacy-systeem uit Beyond Earth is in de uitbreiding aangepast om je zo meer keuzevrijheid te geven. Je hebt in Rising Tide tevens de optie om in meerdere Affinities te investeren. Speciale hybride Affinities stellen je in staat om nieuwe eenheden en upgrades vrij te spelen.

De game krijgt ook vier nieuwe speelbare facties, waaronder de de Al Falah. Dit zijn nomadische ontdekkingsreizigers die afstammen van welgestelde staten uit het Midden-Oosten.

De Rising Tide-uitbreiding komt in de herfst van dit jaar uit. Marcel's Civilization: Beyond Earth review lees je op de site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.
Reacties