Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cities: Skylines krijgt Industries DLC

Revolutionair.

Paradox Interactive heeft een nieuw DLC-pakket voor Cities: Skylines aangekondigd. De Industries DLC is vanaf 23 oktober beschikbaar en kost 15 euro.

De DLC laat je toe om de industrie in je stad verder te ontwikkelen. Nieuwe, gespecialiseerde gebouwen maken het mogelijk om 'een supply chain van ruwe grondstoffen tot afgewerkte producten uit te bouwen'. Daarnaast voegt de DLC ook vijf nieuwe maps en verschillend nieuwe city policies toe.

Naast de DLC is er ook een gratis patch voor de game aangekondigd. Die maakt het onder andere mogelijk om tolwegen te bouwen en gebouwen als historisch erfgoed te bestempelen.

Cities: Skylines lanceerde in 2015 voor de pc. Nadien kwam de game ook uit voor PlayStation 4, Switch en Xbox One. Sindsdien kreeg de game al verschillende DLC-pakketten. Zo kwamen vorig jaar de Cities: Skylines - Green Cities DLC en de Cities: Skylines - Mass Transit DLC uit.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties