Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cities: Skylines 2 komt in oktober uit

Bouwen maar!

Ontwikkelaar Colossal Order heeft via een nieuwe gameplaytrailer laten weten dat Cities: Skylines 2 op 24 oktober uitkomt voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

In de trailer ontdek je een aantal nieuwe features van de sequel. Zo kun je nu een raster van wegen in één keer in elkaar steken, bruggen sneller bouwen en ook zonder DLC het verkeer en het openbaar vervoer vlot laten verlopen.

Daarnaast bevestigt Colossal Order dat Cities: Skylines 2 over "geavanceerde modificatiemogelijkheden" beschikt en dat de Ultimate Edition van de game een Season Pass bevat.

Via die Season Pass krijg je bij de release toegang tot de game en de San Francisco Set. Tussen het vierde kwartaal van 2023 en het tweede kwartaal van 2024 komen daar nog eens een asset pack, verschillende radiostations, twee content creator-pakketten en een uitbreiding bij.

Cities Skylines 2 werd begin maart aangekondigd. Een week later raakte bekend dat Cities: Skylines in mei zijn laatste DLC kreeg.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties