Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cities Skylines 2 aangekondigd voor 2023

"Geeft revolutionaire draai aan stedenbouwsimulators."

Uitgever Paradox Interactive heeft Cities Skylines 2 aangekondigd. Die game komt ergens in 2023 uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

De sequel wordt ontwikkeld door Colossal Order en geeft "een revolutionaire draai aan stedenbouwsimulators". Zo kan je "elke stad die jij je maar kunt voorstellen, bouwen en toekijken hoe die van een klein dorp uitgroeit tot een bruisende metropool".

Daarnaast kun je ook "steden bouwen, onderhouden en die zoals nooit tevoren tot leven laten komen". Dat doe je door middel van een uitgebreid arsenaal aan bouw-, aanpassings- en modding-mogelijkheden plus volledig uitgebouwde transport- en economie-mechanics.

Naast een vervolg kwam Cities: Skylines Remastered op 15 februari uit voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Die remaster is ook een van de Xbox Game Pass en PC Game Pass games van februari 2023.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cities: Skylines II

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties