Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

After Dark uitbreiding voor Cities: Skylines nu beschikbaar

Gratis update ook te downloaden.

Ontwikkelaar Colossal Order brengt de After Dark uitbreiding voor Cities: Skylines uit. Deze DLC kost 14,99 euro. De game krijgt ook een gratis patch die een dag- en nachtcyclus toevoegt.

After Dark geeft je meer opties op het gebied van tijd. Zo is het onder andere mogelijk om het ophalen van huisvuil alleen 's nachts te laten plaatsvinden. In de nacht is de kans op criminele activiteiten ook groter. Het bouwen van gevangenissen gaat deze criminaliteit tegen.

Het is in After Dark tevens mogelijk om aparte bus- of fietspaden aan te leggen. Deze verbeteren de doorstroom van het verkeer. De DLC stelt je bovendien in staat om een taxidienst voor je stad te op te richten.

Cities: Skylines is nu verkrijgbaar voor de pc. Colossal Order bracht in het verleden al een update voor Cities: Skylines uit die Europese gebouwen en tunnels aan de game toevoegt.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Cities: Skylines

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
PC
Over de auteur
Kurt Brunenberg avatar

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Reacties