Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Child of Light en Valiant Hearts komen naar de Nintendo Switch

Voor het einde van het jaar.

Ubisoft laat weten dat Child of Light en Valiant Hearts voor het einde van het jaar naar de Nintendo Switch komen. Child of Light komt op 11 oktober uit en Valiant Hearts volgt op 8 november.

Beide games zijn in 2014 uitgekomen, toen Ubisoft experimenteerde met kleinere titels. Child of Light is een sprookjesachtige platformer met een waterverf artstijl. Valiant Hearts speelt zich tijdens de Eerste Wereldoorlog af en richt zich op het verhaal van vijf verschillende personages.

Creative Director Patrick Plourde hintte eerder op Twitter naar de Switch-versie van Child of Light. Op de gedeelde afbeelding zie je ook een document liggen met de titel Child of Light II. Over een mogelijk vervolg is echter niet gesproken.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties