Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cheaters MW2 vliegen van servers af

PC-versie wordt onder handen genomen.

Cheaten tijdens het spelen van een singleplayer game kan ons helemaal niets schelen, maar wanneer gamers het doen binnen de multiplayer zijn ook wij niet al te gelukkig. Het euvel zien we regelmatig opduiken in shooter uitgerust met een online component, en nu is ook Call of Duty 4: Modern Warfare 2 het slachtoffer geworden van deze ziekelijke activiteit. Gelukkig heeft Infinity Ward de touwtjes in de handen.

"Ondertussen hebben we ongeveer 2500 spelers uit de multiplayer van Modern Warfare 2 verbannen omdat ze aan het cheaten waren. Onze meest talentvolle werknemers houden zich bezig met de controle," liet Robert Bowling van Infinity Ward weten. Je niet aan de regels houden blijkt erg populair binnen de PC-versie van de game als we de filmpjes op YouTube mogen geloven. Infinity Ward kan er echter niet mee lachen.

Of de PS3- en X360-versies ook te kampen hebben met cheaters is niet duidelijk, maar het is een heel stuk moeilijker om vals te spelen op consoles vandaag de dag...en dat is maar goed ook!

Reacties