Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cheaters gebruiken nu ook machine learning op console

Call of Duty in vuurlinie.

Competitieve consolegamers zijn bezorgd nadat nu er een nieuwe cheat is opgedokne op basis van machine learning. Dat onthult de Anti-Cheat Police Department via Twitter.

Cheaters sturen via een capture card gameplay naar een pc. Die pc analyseert die beelden met machine learning en stuurt vervolgens de benodigde actie terug naar je controller. In de bijbehorende reeds verwijderde video zag je hoe spelers zelf op blauwe vierkanten richten die op het scherm verschijnen. De cheat doet de rest.

Activision reageert alvast stevig. Verschillende video's van de maker van de cheat zijn al offline gehaald.Enkel het Discord-kanaal van de cheat is nog niet lam gelegd. Daardoor is het dus nog steeds mogelijk om de cheat te kopen.

Naast een cheat die voor opschudding zorgt is Blacks Ops Cold War Season 4 van start gegaan en dat zorgt onder andere voor een nieuwe Black Ops - Cold War: Warzone Season 4 Battle Pass. Op onze website vind je een Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties