Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Character Creator van Dragon Age online

Maak je nu al klaar voor het spel!

Nog drie weken en Dragon Age: Origins, het nieuwe RPG-epos van ontwikkelaar BioWare, ligt in de winkels. Op onze gamepage zijn er een hele hoop filmpjes en beelden rond het spel te vinden, maar vandaag krijgen alle fans de kans om een stapje verder te gaan met de downloadbare Character Creator.

Op de officiële site van Dragon Age: Origins is er vanaf vandaag een programma verkrijgbaar waarmee je je spelpersonage nu al kunt aanmaken. Uitgever EA lanceerde een gelijkaardig iets toen de release van Spore dichtbij kwam in de vorm van een Creature Creator.

Tijdens het aanmaken van je personage krijg je toegang tot "een nagenoeg eindeloos aanbod aan opties", aldus BioWare zelf. Je character kan daarna gebruikt worden als avatar op het forum van BioWare. De Character Creator weegt 318 MB, dus je limiet zal er niet veel last van ondervinden.

Wij konden Dragon Age: Origins al eens aan de tand voelen op de voorbije GamesCom te Keulen, waarna we deze preview voor jullie uit onze mouw hebben geschud.

Reacties