Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Character creation van Elden Ring gelekt

Spelers zijn alvast fan.

YouTuber ER-SA kon deelnemen aan een besloten bèta van Elden Ring en plaatste nadien een video van de character creation op YouTube. Omdat zo'n testfases vaak gepaard gaan met een geheimhoudingsovereenkomst, zal de video vermoedelijk niet lang online blijven.

In de video zie je hoe ER-SA onder andere het haar, de huidskleur, lichaamsbouw, de grootte van het hoofd en de vorm van het gezicht aanpast. Om die reden krijg je op een bepaald punt een mannelijk personage met een gele huid en een deels misvormd gezicht te zien. Fans zijn alvast enthousiast en opgelucht dat ontwikkelaar FromSoftware eindelijk enkele verbeteringen aanbrengt aan de character creation.

Bekijk op YouTube

In gelijkaardig nieuws onthulde FromSoftware-topman Hidetaka Miyazaki dat hij Demon's Souls Remake nog niet heeft gespeeld en zei George R.R. Martin dat Elden Ring er fantastisch uitziet.

Wie meer over beide games wil weten, vindt alle informatie over de Elden Ring release, de Elden Ring preview en de Demon's Souls Remake review op onze website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Elden Ring

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties