Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Champions of Anteria heeft releasedatum

Ubisofts strategiegame lanceert in augustus op de pc.

Ubisoft kondigt Champions of Anteria aan. De tactische real-time strategy game lanceert op 30 augustus en komt naar de pc als digitale download.

Je speelt in de game met een groep Champions uit het land Anteria. Het is aan jou om verschillende gebieden te ontdoen van vijandige groeperingen. Ubisoft geeft aan dat de bazen en monsters die je tegenkomt je tactische inzicht uitdagen.

Van de vijf beschikbare Champions kies je er voor elke missie drie uit. Elke Champion beheerst een van de elementen bliksem, metaal, natuur, vuur of water. Tussen missies door train je je Champions of maak je nieuwe harnassen en wapens.

Ubisoft meldt dat vooral tactische vrijheid centraal staat. Doordat je bijvoorbeeld te allen tijde de game kunt pauzeren, heb je altijd de mogelijkheid om je aanvalsplan te formuleren of een nieuwe strategie te bedenken.

Omdat ontwikkelaar Ubisoft Blue Byte een andere richting in wilde slaan met The Settlers: Kingdoms of Anteria, is het project veranderd in Champions of Anteria. Met deze aanpassing maakt de game dus ook niet meer deel uit van de Settlers-franchise.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Over de auteur

Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties