Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cellar Door Games kondigt Full Metal Furies aan

Van de makers van Rogue Legacy.

Ontwikkelaar Cellar Door Games werkt aan een coöperatieve brawler genaamd Full Metal Furies. De studio maakte eerder Rogue Legacy.

In Full Metal Furies neem je het met vier spelers op tegen hordes monsters. Iedere speler kiest een van de vier beschikbare personages in de game: de Fighter, Sniper, Sentinel, of Engineer. De bedoeling is om de sterktes van elk personage optimaal te benutten.

De game bevat ook een singleplayer modus. Daarin krijg je zelf de controle over twee personages waartussen je op elk moment kunt wisselen. Zo bouw je combo's op met je personages, of gebruik je een personage om je gesneuvelde teamgenoot terug tot leven te wekken.

Verder belooft de ontwikkelaar onder andere 'RPG-elementen, een verhaal geïnspireerd op de Griekse mythologie, dynamische cameraperspectieven en geheime puzzels'

Full metal Furies lanceert later dit jaar voor de pc en de Xbox One. De game biedt crossplay tussen beide platformen en ondersteunt zowel lokale als online multiplayer.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties