Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Celeste-ontwikkelaar kondigt Earthblade aan

Exploratie en platforming.

Extremely OK Games, de ontwikkelaar van de veelgeprezen game Celeste, heeft zijn volgende game genaamd Earthblade aangekondigd. In 2021 hintte de ontwikkelaar al dat er aan een "2D explor-action game in een pixel-artwereld" wordt gewerkt.

In de onderstaande trailer zie je hoe Névoa door een open gebied moet platformen. In tegenstelling tot Celeste is exploratie in Earthblade een belangrijk onderdeel.

Volledig nieuw is de introductie van combat. Verschillende vijanden wachten in de wereld van Earthbound en stellen je vaardigheden opde proef.

Spelers reizen door de overblijfselen van een geruïneerde wereld en ontdekken de geschiedenis van de aarde.

Earthblade heeft een releasedatum van 2024. We zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat we de magische, nieuwe wereld kunnen ontdekken.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties