Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

CE Splinter Cell: Conviction duikt op

Collector's Edition uit de doeken gedaan.

Splinter Cell: Conviction zal in de vorm van een Collector's Edition verschijnen, net zoals elke grote game die in 2010 gaat verschijnen. Het is ondertussen geen groot nieuws meer dat een uitgever extra geld uit onze zakken tracht te pompen door speciale edities van hun spellen aan te bieden, en Ubisoft is geen uitzondering op de regel. Begrijp ons niet verkeerd, ook wij zijn altijd wel te vinden voor een leuke Collector's Edition, en vanaf vandaag weten we alvast wat voor extra's we mogen verwachten in de CE van de nieuwe Splinter Cell.

In de Collector's Edition zullen we een beeldje van Sam Fisher terugvinden, samen met de soundtrack van het spel. De game zelf zit verpakt in een mooie steelbook en bevat enkele ingame exclusieve dingetjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Shadow Armor, als eerste toegang krijgen tot drie wapens (de SC300, SR2 en MP5) en de spelmodus Infiltration. Wat je precies van dat laatste mag verwachten lieten we jullie enkele dagen geleden in een nieuwsbericht weten.

Hoeveel centjes we zullen moeten betalen om de Collector's Edition mee naar huis te nemen is nog niet geweten. Wel voegde Ubisoft aan deze aankondiging toe dat fans van de reeks op 19 december Xbox Live in het oog moeten houden. Op die dag zal er namelijk een "wereldwijde première" komen van de multiplayer mode uit Splinter Cell: Conviction. Is er een demo op komst? We zullen zien...

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties