Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

CD Projekt Red verontschuldigt zich voor tegenvallende prestaties Cyberpunk 2077

PlayStation 4 en Xbox One krijgen binnenkort de nodige aandacht.

Ontwikkelaar CD Projekt Red verontschuldigt zich via Twitter voor de tegenvallende prestaties van Cyberpunk 2077 op de PlayStation 4 en Xbox One. Die versies krijgen de komende weken en maanden de nodige updates om de grootste problemen aan de pakken. Daarnaast laat de ontwikkelaar weten dat wie niet tevreden is met zijn of haar aankoop een refund kan aanvragen.

Bij de release van Cyberpunk 2077 vorige week werd meteen duidelijk dat alle versies van de game nog heel wat technische problemen hebben. De PlayStation 4 en Xbox One kampen daarnaast ook met flinke presatieproblemen. Zo zakt de framerate bij momenten onder de 20 frames per seconde en lopen er opvallend minder NPC's rond in Night City. Het internet reageerde alvast gevat op de prestatieproblemen van Cyberpunk 2077.

CD Projekt Red laat nu weten dat er deze week nog een eerste patch komt om enkele problemen aan te pakken. In januari en februari volgen er twee grotere updates om de prestatieproblemen aan te pakken.

De ontwikkelaar verontschuldigt zich ten slotte ook omdat er voor de release nooit beelden zijn getoond van de tegenvallende prestaties van Cyberpunk 2077 op de PlayStation 4 en Xbox One. Ontevreden spelers kunnen dan ook een refund aanvragen.

Naast tegenvallende prestaties kampt Cyberpunk 2077 momenteel ook met tal van bugs en glitches. Wij hebben alvast de grappigste Cyberpunk 2077 bugs voor je opgelijst.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties