Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

CD Projekt brengt officiële mod tools The Witcher 3 uit

Manipuleer de open wereld naar wens.

Ontwikkelaar CD Projekt Red brengt de officiële mod tools uit voor The Witcher 3.

De ModKit laat je de open wereld role-playing game op de pc modden. Zo kunnen de textures geïmporteerd en geëxporteerd worden om verschillende objecten in de wereld van The Witcher 3 naar wens aan te passen. Tevens zijn de script-bestanden te bewerken, om bijvoorbeeld de waarde van objecten zoals wapens te manipuleren.

De ontwikkelaar voegt ook vier voorbeeld-mods aan het pakket toe, om je op weg te helpen. De voorbeelden tonen onder andere hoe je Geralts kleding en zijn paard Roach aanpast.

De officiële ModKit is te downloaden via de website van Nexus Mods. Lees onze The Witcher 3 walkthrough voor een stap-voor-stap gids om alle quests te voltooien. Je leest Carls bevindingen in zijn The Witcher 3 review.


Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties