Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

CD Projekt Red bevestigt nieuwe The Witcher-game

In Unreal Engine 5!

CD Project Red heeft bevestigd dat hij aan een nieuwe The Witcher-game werkt. De nieuwe wordt in de Unreal Engine 5 ontwikkeld. Daarvoor maakt de Poolse studio gebruik van een "strategisch partnerschap" met Epic Games.

"Het is een mooi moment nu we overgaan van de REDengine op Unreal Engine 5 en beginnen met een strategische partnerschap met Epic Games", aldus CD Projekt.

"Op dit moment hebben we geen verdere informatie over de game zoals de ontwikkelingstijd of de releasedatum. REDengine, de technologie die we gebruiken voor Cyberpunk 2077, wordt nog steeds gebruikt voor de ontwikkeling van komende Cyberpunk 2077-uitbreidingen."

In februari 2022 is de Cyberpunk 2077 Playstation 5- en Series X/S-update uitgekomen. Het is nog niet duidelijk wanneer de Playstation 5- en Series X/S-update voor The Witcher 3 uitkomt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties