Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe trailer Hearts of Stone uitbreiding The Witcher 3 toont onsterfelijke vijand

Maak kennis met Olgierd von Everec.

CD Project Red toont Geralts tegenstander in de Hearts of Stone uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt.

In de lanceringstrailer laat de ontwikkelaar de onsterfelijke bandiet Olgierd von Everec zien. Als gevolg van een vloek kan hij niet doodgaan. In de uitbreiding huurt een oude bekende Geralt in om Olgierd von Everec te verslaan.

Hearts of Stone is de eerste betaalde DLC voor The Witcher 3: Wild Hunt. De releasedatum van Hearts of Stone is 13 oktober. Op die dag kun je de uitbreiding downloaden voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Hearts of Stone kost 9,99 euro.

De DLC voegt ongeveer tien uur aan speeltijd aan de RPG toe. Ook krijg je negen Runewords en veertien Glyphwords. Hiermee kun je respectievelijk zwaarden en armor van enchantments voorzien. Hearts of Stone vult de spelwereld van The Witcher 3 verder nog met extra personages en monsters. Tenslotte kun je in deze DLC ook een relatie met medica Shani aangaan.

In het eerste kwartaal van 2016 lanceert CD Project Red een tweede betaalde uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt. De naam hiervan is Blood and Wine en deze uitbreiding voegt nog ongeveer 20 uur aan speeltijd aan de game toe.

The Witcher 3: Wild Hunt lanceerde in mei van dit jaar. Lees ook de The Witcher 3: Wild Hunt review van Carl.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Read this next