Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

CD Project RED: meer info Cyberpunk 2077 pas in 2017

Ontwikkelaar blijft eerst focussen op The Witcher 3.

Poolse ontwikkelaar CD Project RED maakt in een interview met persbureau Reuters bekend dat de studio voorlopig niet met nieuwe informatie over Cyberpunk 2077 komt. De ontwikkelaar kondigde de game drie jaar geleden officieel aan.

CD Project-baas Adam Kicinski geeft in het interview aan dat de studio nu nog druk bezig is met nieuwe content voor The Witcher 3 en daarom pas rond 2017 meer informatie over Cyberpunk 2077 naar buiten brengt. "Dit jaar en volgend jaar draaien enkel en alleen om The Witcher 3", aldus Kicinski.

Cyberpunk 2077 is een cyberpunk RPG die zich in een duistere maar technologisch geavanceerde stad afspeelt. De game heeft open wereldelementen en een vorm van multiplayer, maar verder is er nog weinig over bekendgemaakt.

Cd Project RED bracht vorige week The Witcher 3: Wild Hunt uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een The Witcher 3 walkthrough en Carls The Witcher 3 review bekijk je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties