Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Catwoman enkel speelbaar met online pass

Vier speelbare scènes met deze poes.

De online pass die bij Batman: Arkham City zit, unlockt Catwoman als een speelbaar personage. Zonder het invoeren van de code blijft Catwoman wel onderdeel van het verhaal, maar kun je haar niet besturen. In totaal zou het gaan om vier scènes die speelbaar zijn in het verhaal. Ook wordt het personage bruikbaar in de challenge mode.

Dit zijn we te weten gekomen omdat de game, jawel, gelekt is op internet en op verschillende torrentsites verspreid is. Op verschillende plekken wordt de game ook gestreamd naar een publiek.

"Catwoman is een uniek personage met haar eigen verhaal, moves en wapens. Unlock Catwoman door de eenmalige code in de doos in te voeren of door de Xbox Live Marketplace te bezoeken," zet het titelscherm van Batman: Arkham Asylum.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen