Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Castlevania-serie op Netflix aangekondigd

De zweep er over.

Er komt een tv-serie van Castlevania naar Netflix. Dat heeft Netflix laten weten tijdens een evenement.

Seizoen 1, deel 1 van de Castlevania serie komt in 2017 nog naar de streaming videodienst. Officieel is er verder niets aangekondigd over het project.

Volgens geruchten is het project in handen van animatiestudio Frederator, bekend van Adventure Time. Deze studio heeft namelijk de rechten tot Castlevania, en eigenaar Fred Seibert laat tijdens een podcast weten dat het team werkt aan een project dat "gebaseerd is op een van de meest beroemde videogames van de afgelopen 30 jaar."

Bovendien heeft producent Adi Shankar in 2015 al op Facebook laten weten dat hij aan "een super gewelddadig Castlevania-project werkt met mijn homies Fred Seibert en Kevin Klonde. Het wordt duister, satirisch en gooit het vampierengenre op z'n kop."

Shankar is onder meer bekend van films als Dredd, en web shorts als Power/Rangers. De bedenker van Castlevania heeft laten weten dat zijn laatste project Bloodstained: Ritual of the Night uitgesteld is tot 2018.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties