Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Castlevania op 12 oktober naar PSN

Harmony of Despair voor €14,99.

Konami kondigde zonet de release van Castlevania: Harmony of Despair op 12 oktober via PlayStation Network aan. De game zal € 14,99 kosten en bevat de 'Beauty, Desire, Situation Dire' Map Pack met daarin het 'Pyramid of Ruin' level én de additionele karakters Julius Belmont en Yoko Belnades.

Castlevania: Harmony of Despair herenigt spelers met gedenkwaardige personages uit de serie en heeft natuurlijk ook de voor deze serie kenmerkende, snelle 2D-sidescrolling actie aan boord. Nieuw is de online multiplayer modus waarin je met zes spelers aan de slag kan gaan, terwijl de PSN-versie van de game ook een offline multiplayer modus voor vier spelers bevat.

Zowel online en offline vallen uitgebreide levels te verkennen die geïnspireerd zijn op de klassieke Caslevania titels als Dawn of Sorrow, Portrait of Ruin en Order of Ecclesia. "Spelers zullen het uiterste moeten vergen van hun coöperatieve vaardigheden om verpletterende aanvallen op te zetten in hun strijd tegen de krachten van de duisternis. Op verborgen plekken zijn speciale items en wapen uitrusting te vinden die je bijstaan op deze queeste", aldus het persbericht.

Castlevania: Harmony of Despair kwam eerder al uit voor de Xbox 360 via Xbox Live Arcade. Redacteur Steph gaf die versie een zes op tien mee naar huis.

Het eerste kwartier van Castlevania: Harmony of Despair zoals het er op de Xbox 360 uitzag.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen