Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Castlevania Netflix-serie krijgt spin-off tijdens de Franse Revolutie

Liberté, égalité, fraternité.

Nu de Castlevania Netflix-serie na vier seizoenen een eindpunt heeft bereikt, kondigt Netflix een spin-off voor de reeks aan. Die draait rond Richter Belmont en Maria Renard en speelt zich af tijdens de Franse Revolutie.

Fans kennen kennen beide personages ongetwijfeld nog uit Castlevania: Rondo of Blood en Castlevania: Symphony of the Night. Of er verder nog linken zijn met die twee games, is nog onduidelijk.

De neiuwe reeks wordt in elk geval geschreven door Clive Bradley, de regie wordt voorzien door Sam en Adam Deats. Wanneer we de spin-off-reeks te zien krijgen, is nog niet geweten.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Castlevania Anniversary Collection

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties