Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Castlevania: Grimoire of Souls aangekondigd voor iOS

Bloedstollend.

Ontwikkelaar Konami heeft Castlevania: Grimoire of Souls onthuld. De game lanceert voorlopig enkel in Japan voor iOS-apparaten.

Grimoire of Souls speelt zich af in een tijdlijn waarin Dracula voorgoed is verslagen. Het verhaal van de game draait om de poging om Dracula wederom tot leven te wekken. Alucard's alter ego Genya Arikado is de hoofdpersoon in de game.

De game beschikt onder andere over real-time co-op waarmee je met spelers 'van over de hele wereld' kunt spelen. Grimoire of Souls heeft verder ook een competitieve modus waarin twee teams van vier spelers het tegen elkaar opnemen.

Castlevania-regisseur Koji Igarashi is niet bij het project betrokken. De ontwikkelaar verliet Konami al enige tijd geleden en werkt momenteel aan Bloodstained: Ritual of the Night. Deze spirituele opvolger van de Castlevania-reeks heeft nog geen officiële releasedatum.

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties