Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cast Firefly keert terug voor Firefly Online

Shiny.

Ontwikkelaar Spark Plug Games laat weten dat enkele hoofdrolspelers uit de tv-serie Firefly terugkeren voor Firefly Online.

In een aantal filmpjes op het Firefly Online YouTube-kanaal is te zien hoe Nathan Fillion (Mal), Alan Tudyk (Wash), Summer Glau (River Tam), Sean Maher (Simon Tam), Ron Glass (Shepherd Book), Jewel Staite (Kaylee), Morena Baccarin (Inara) en Adam Baldwin (Jayne) stemmen inspreken voor de game. Gina Torres (Zoe) is de enige ontbrekende hoofdrolspeler.

Firefly Online is een RPG waarin je in de huid kruipt van de kapitein van een ruimteschip. Je hebt onder andere de optie om je eigen crew samen te stellen, je ruimteschip aan te passen en om handel met anderen te drijven. De game heeft één hoofdverhaallijn en meerdere zijmissies.

Firefly Online komt deze zomer uit voor de pc, Mac en apparaten die draaien op iOS of Android.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties