Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Carnage duikt op in Ultimate Alliance 2

Nog vier personages op komst

Carnage zal opduiken in Marvel Ultimate Alliance 2, dit in de vorm van DLC. Uitgever Activision geeft nog wel geen datum en prijs vrij.

Carnage kwam als nummer één uit een poll op het officiële MUA 2-forum. Cable, Emma Frost, Rogue en Angel maken de top vijf compleet. Activision onthult al wel dat er nog vier personages op komst zijn, maar niet of dit ook daadwerkelijk de vier andere winnaars zijn. Elk personage zal apart onthuld worden.

In een interview op de officiële website onthult designer Justin Heisler meer over Carnage: “Hij is gemaakt om wreed en kwaadaardig te zijn. Hij is een moordmachine en beschikt één van mijn favoriete skills. Met Symbiote Surprise komen er dozijnen aan scherpe pinnen uit zijn lichaam.”

Carnage is een nakomeling van Venom uit de Spiderman-franchise. Voor hem geen duffe zwarte look, maar rood als de hel. In het echte leven is zijn naam Cletus Kasady en zijn werk seriemoordenaar. Dit maakt van Carnage een onvoorspelbare en sterkere tegenstander dan Venom. Toch is hij ook kwetsbaar voor hoge geluidsgolven en intense hitte.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen