Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Captivate '10: Info Marvel vs. Capcom 3

Gebruikt de engine van RE5 en Lost Planet 2.

Capcom heeft op haar eigen Captivate 2010 evenement te Hawaï laten weten dat in de lente van volgend jaar Marvel vs. Capcom 3 voor de PlayStation 3 en Xbox 360 zal verschijnen. In tegenstelling tot deeltje twee zal deze nieuwe editie een volwaardige boxed-game worden die we in de winkelrekken zullen terugvinden.

Zoals altijd mogen we ons opmaken voor gevechten tussen personages uit de catalogus van Capcom en Marvel. De ontwikkelaar liet alvast weten dat we een "extreem hoog aantal personages" mogen verwachten, maar wij vragen ons vooral af of we eindelijk eens aan de slag zullen kunnen gaan met Dante uit de Devil May Cry reeks. Capcom, make it happen!.

Marvel vs. Capcom 3 zal visueel voor een stuk lijken op de stijl die men in Street Fighter IV - en diens opvolger, Super Street Fighter IV - begon te hanteren. De game maakt dan ook gebruik van de MT Framework engine die we ook al aan het werk zagen in titels als Resident Evil 5 en het aankomende Lost Planet 2.

Christian Svensson van Capcom vertelde het volgende over Marvel vs. Capcom 3: "We zijn erg trots om opnieuw met Marvel samen te werken. Marvel vs. Capcom 3 is een van de meest gevraagde titels geweest bij onze fans, en we zijn dan ook blij dat we met de ontwikkeling ervan van start kunnen gaan."

Op de gamepage van het spel is ondertussen de eerste trailer terug te vinden!

Reacties