Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Captivate '10: Info co-op Dead Rising 2

Ook details over de verhaallijn bekend.

Op het afgelopen Captivate evenement van uitgever en ontwikkelaar Capcom heeft men laten weten dat Dead Rising 2 uitgerust zal zijn met een online coöperatieve modus. Spelers zullen hun vrienden richting hun eigen spel kunnen uitnodigen waarna ze als team honderden zombies tegelijk kunnen afslachten. Samenwerking zal een belangrijk onderdeel in de co-op spelen, al draait het volgens het officiële persbericht vooral om plezier beleven.

Verder zal de prequel voor Dead Rising 2, genaamd Case Zero, nog voordat het spel uitkomt exclusief via Xbox Live te downloaden zijn. De DLC zal spelers de kans geven om het spel voor de eerste keer te leren kennen, terwijl ze ook meer inzicht krijgen in de motieven van hoofdpersonage Chuck Greene.

In Dead Rising 2: Clash Zero bevinden Greene en zijn jonge dochter zich in een woestijnstad genaamd Small Creek waar een zombieplaag uitgebroken is. Deze gebeurtenissen vinden twee jaar na het originele Dead Rising plaats, en drie jaar voor de ramp uit het aankomende vervolg.

Dead Rising 2 verschijnt in Europa in de loop van september. Voor alle informatie - waaronder screens van de co-op en een nieuw filmpje - kun je steeds terecht op de gamepage van het spel.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties