Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Captain Toad: Treasure Tracker uitgesteld tot januari 2015.

En Nintendo draait nog steeds verlies.

De Europese versie voor de Wii U game Captain Toad: Treasure Tracker is uitgesteld tot januari 2015.

Deze informatie is naar boven gekomen in het fiscale rapport van Nintendo van de maand april tot eind juni 2014. Het is nog niet bekend of de game in de rest van de wereld wordt uitgesteld. Voor die regio's staat nog steeds een release in de winter van 2014 gepland.

In het fiscale rapport kwam verder naar boven dat Nintendo nog altijd verlies draait, ondanks de positieve verkoopcijfers van Mario Kart 8 (2,82 miljoen exemplaren). Het totale verlies in die periode komt op 9,4 miljard yen (68,5 miljoen euro). De totale verkoopcijfers staan op 74,6 miljard yen (545 miljoen euro).

Nintendo heeft 510,000 Wii U spelcomputers en 4,39 miljoen exemplaren Wii U software verkocht in het kwartaal. Er zijn sinds de lancering in november 2012 6,68 miljoen Wii U exemplaren verkocht. In het kwartaal zijn er 820,000 Nintendo 3DS spelcomputers verkocht en 8,57 miljoen exemplaren Nintendo 3DS software.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen