Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Capcom werkt aan Resident Evil Village DLC

Geen verrassing.

Capcom heeft tijdens E3 2021 onthuld dat het bedrijf aan Resident Evil Village DLC werkt. Volgens Capcom zou er veel vraag naar zijn. Er is niet meer informatie bekendgemaakt.

Resident Evil Village kwam 7 mei 2021 uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Volgens de Resident Evil Village review van Carl is de game een perfecte mix tussen Resident Evil 4 en 7.

Verder liet het bedrijf weten dat Resident Evil RE:Verse in juli uitkomt. RE:Verse is de multiplayermodus van Resident Evil Village en dient als digitaal festijn om de 25ste verjaardag van de reeks te vieren.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties