Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Capcom toont first-person modus Street Fighter 2 op de Switch

Hadokens met de Joy-Cons.

In een Japanse tv stream toont Capcom voor het eerst de first-person modus voor Ultra Street Fighter 2: The Final Challengers. De game lanceert later dit jaar voor de Nintendo Switch.

De modus heet Way of the Hado, en stelt je in staat om het in first-person op te nemen tegen de leden van de Shandaloo organisatie. Met de Joy-Cons voer je speciale aanvallen zoals Hadokens en Shoryukens uit om een zo hoog mogelijke score te behalen.

Hoewel de rest van de game een geüpdatete versie van de originele Street Fighter 2 is, maakt Capcom voor deze modus mogelijk gebruik van modellen en omgevingen uit de meer recente Street Fighter 5.

Ultra Street Fighter 2: The Final Challenger heeft nog geen officiële releasedatum. Vorige week onthulde Capcom al een nieuw personage voor Street Fighter 5.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties