Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Capcom: 'Switch-versie Monster Hunter XX lanceert alleen in Japan'

UPDATE: 'we hebben nog geen plannen op dit moment.'

UPDATE: Capcom laat in een statement aan gamesite Polygon weten dat het bedrijf op dit moment nog 'geen plannen voor Monster Hunter XX heeft.' Het is mogelijk dat de studio de game in de toekomst naar het Westen brengt.

Oorspronkelijk bericht: Capcom heeft in een interview met gamesite GameSpot laten weten dat de Nintendo Switch-versie van Monster Hunter XX alleen in Japan lanceert.

Tijdens het interview geeft Capcom aan dat de studio 'niet van plan is' om Monster Hunter voor de Westerse markt te vertalen. De Switch-versie van de game komt in Japan op 25 augustus uit.

Monster Hunter XX is een verbeterde versie van 3DS-game Monster Hunter Generations (Monster Hunter X in Japan). De 3DS-versie van XX is al enige tijd speelbaar in Japan. De Switch-versie van Monster Hunter XX is eerder dit jaar onthuld.

Capcom heeft tijdens de E3 Monster Hunter World aangekondigd. Deze game wordt op de pc, PlayStation 4 en Xbox One uitgebracht. Een overzicht met E3 2017 informatie vind je hier.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties