Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Capcom overweegt om Resident Evil: Village ook op PS4 en Xbox One uit te brengen

Maakt voorlopig geen beloftes.

Capcom laat weten dat Resident Evil: Village mogelijk ook op de PlayStation 4 en Xbox One uitkomt. Voorlopig is het enkel zeker dat de game in 2021 op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X uitkomt.

Resident Evil Village producent Tsuyoshi Kanda laat in een interview weten dat Capcom momenteel onderzoekt of een PlayStation 4- en Xbox One-versie van de game haalbaar is. Kanda benadrukt echter wel dat dit geen belofte is en dat de game dus niet sowieso naar de PlayStation 4 en Xbox One komt.

Verder toont Capcom ook een nieuw ontwikkelingsdagboek van Resident Evil Village. Daarin onthult de studio zijn beweegredenen om de game te maken, zien we gameplay en komen we meer te weten over het verhaal.

Naast een nieuwe game krijgt de horrorfranchise ook een nieuwe Netflix-reeks met de naam Resident Evil: Infinite Darkness.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Resident Evil Village

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties