Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Capcom organiseert Resident Evil showcase

Hiep, hiep, hoera!

Capcom organiseert een Resident Evil showcase op vrijdag 16 april 00u00 om dieper in te gaan op de verjaardagsplannen omtrent de Resident Evil-reeks. Resident Evil bestaat namelijk 25 jaar.

Daarnaast wordt er meer gameplay van Resident Evil Village getoond en is de kans groot dat de uitgever meer informatie omtrent Resident Evil Re:Verse vrijgeeft. Capcom heeft namelijk vorige maand bekendgemaakt dat de open beta van Re:Verse van 8 april tot en met 11 april loopt.

De vorige Resident Evil showcase vond plaats in januari en focuste onder andere op de Resident Evil Village release, Resident Evil Re:Verse en de demo van RE Village exclusief voor PlayStation 5. Capcom gaf daarbij aan dat er nog een tweede demo van de game aankomt, die wel op meerdere platformen speelbaar is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties