Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Capcom onthult updateplannen van Dragon's Dogma 2

"In de nabije toekomst" beschikbaar.

Uitgever Capcom sprak via X/Twitter over welke zaken "in de nabije toekomst" toegevoegd of verbeterd worden in Dragon’s Dogma 2.

Alvast één van de meest populaire verzoekjes staat in het vizier: in de toekomst wil Capcom ervoor zorgen dat je een nieuw spel kan starten als je al een actieve savegame hebt. Daarnaast wordt het aantal beschikbare "Art of Metamorphosis" items bij de Pawn Guilds verhoogt naar 99 en zouden spelers binnenkort sneller een eigen huis kunnen kopen.

Bij de console-versies kijkt Capcom ook naar de mogelijkheid om Motion Blur en Ray-Tracing uit te schakelen en opties te geven voor de frames per seconde. Zo zou je kunnen kiezen voor een variabele fps of een fps-limiet van 30 fps. Capcom benadrukt dat dit de huidige framerate niet zal verhogen, maar dat dat wel het doel is via toekomstige updates.

Bij de pc-versie van de game zou DLSS ook een beter resultaat moeten geven na de update en wordt de kwaliteit van in-game modellen losgekoppeld van bepaalde grafische instellingen.

In ander Capcom-gerelateerd nieuws lees je dat Resident Evil 9 mogelijk een openwereld-game is.

Read this next