Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Capcom onthult DLC personage Kolin voor Street Fighter 5

Betreedt de arena later deze maand.

Het volgende DLC personage voor Street Fighter 5 heet Kolin. Dat kondigt Capcom aan met een nieuwe trailer. De vechtster is eind deze maand beschikbaar.

Kolin was eerder al te zien als niet speelbaar nevenpersonage in Street Fighter 3, waar ze het hulpje was van eindbaas Gill. Vorig jaar had ze ook al een rol in de verhaalmodus van Street Fighter 5. Nu beslist Capcom om haar volledig speelbaar te maken.

Kolins speciale V-Trigger vaardigheid is Diamond Dust. Deze maakt het makkelijker om tegenstanders tijdelijk bewusteloos te slaan. Als je hierin slaagt, raakt je tegenstander even bevroren.

Kolin is beschikbaar vanaf 28 februari voor de pc en de PlayStation 4. Het is na Akuma het tweede DLC personage van seizoen 2 van de titel. Hier lees je nog eens onze review van Street Fighter 5.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties