Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Capcom kondigt E3 2021-persconferentie aan

Met Rachel 'Seltzer' Quirico.

Capcom geeft op maandag 14 juni om 23:30 uur zijn E3 2021-persconferentie. Dat laat de ontwikkelaar en uitgever weten via Twitter.

De persconferentie wordt geleid door esports-host Rachel 'Seltzer' Quirico. Tijdens de persconferentie krijgen we meer te weten over het eerder aangekondigde Monster Hunter Stories 2, Monster Hunter Rise en Resident Evil Village. Als laatste kom je ook meer te weten over The Great Ace Attorney Chronicles dat op 27 juli uitkomt voor pc, PlayStation 4 en Switch.

Of er ook volledig nieuwe onthullingen komen, is niet duidelijk. Vermoedelijk geeft de uitgever meer details omtrent post-launch singleplayer content voor Resident Evil Village en krijgt Resident Evil RE:Verse misschien eindelijk een releasedatum.

Wil je graag meer informatie over alle andere toekomstige persconferenties, check dan zeker onze website voor een overzicht van alle E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Monster Hunter Rise

PC, Nintendo Switch

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

PC, Nintendo Switch

See 2 more

Resident Evil Village

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

The Great Ace Attorney Chronicles

PS4, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties