Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Capcom en Bandai Namco gaan samenwerken

Willen samen de online functionaliteiten in hun fighting games verbeteren.

Capcom maakt bekend dat het bedrijf in de toekomst wil samenwerken met concurrent Namco Bandai om samen de online functionaliteiten in hun fighting games te verbeteren.

Het is nog niet bekend voor welke concrete games dit het geval is, maar de Street Fighter-reeks is in ieder geval betrokken zijn in dit project.

Door deze samenwerking wil Capcom naar eigen zeggen in de eerste plaats de online matchmaking in zijn eigen games verbeteren. Daarnaast biedt dit project volgens de uitgever ook de mogelijkheid om sneller en meer nieuwe content uit te brengen.

Er is meer Street Fighter-gerelateerd nieuws. Zo lees je op de site Yvo's Ultra Street Fighter 2: The Final Challengers review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties