Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fout op Resident Evil: Revelations verpakking

Iemand al gehoord van Resident Evil: Revelaitons?

"Het is onder onze aandacht gekomen dat er een spellingsfout staat op de verpakking van Resident Evil: Revelations", vertelde een woordvoerder van Capcom gisteren aan grote broer Eurogamer.net. En ja hoor, zoals je hieronder kunt zien staat er mooi 'Resident Evil: Revelaitons' te pronken op het hoesje van de 3DS-game in Amerika. Misschien was het wel intentioneel om een rechtszaak met Ubisoft te vermijden, makers van Assassin's Creed: Revelations?

Hoewel persleden de fout ontdekten, is de eerste lading games reeds gefabriceerd waardoor de game effectief met die fout in de winkelrekken zal komen te liggen, vanaf 7 februari. Een week eerder is Europa al aan de beurt, maar bij ons zal de verpakking wél juist zijn.

Het is niet de eerste keer dat Capcom zoiets voor heeft. De artwork op de Wii-remake van Okami droeg oorspronkelijk een IGN-logo. Maar misschien was dat dan weer sluikreclame. Geniepigerds hoor, die Japanners!

In ieder geval, Capcom verontschuldigt zich, zegt dat de volgende ladingen wel de juiste titel zullen bevatten en werkt aan een oplossing om slachtoffers van deze gruwelijke fout alsnog aan de juiste verpakking te helpen. Door middel van een patch misschien?

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties