Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Juarez: Gunslinger heeft een release date

De arcade shooter keert terug naar cowboyland.

Samen met onderstaand filmpje werd ook de release date voor Call of Juarez: Gunslinger bekend gemaakt. De shooter zal vanaf 22 mei beschikbaar zijn op XBLA, PSN en Steam voor 15 euro.

Pre-orders op PC ontvangen bovenop Gunslinger ook nog eens de tweede game in de reeks, Bound in Blood. Mensen die het spel via Uplay bestellen krijgen tevens enkele extra wapens.

Na het wrak dat Call of Juarez: The Cartel heet, keert de reeks terug naar zijn roots in het Wilde Westen. Je neemt de rol op van Silas Greaves, een bounty hunter die achter Roscoe "Rustling Bob" Bryant aanzit. Ook andere bekende figuren uit die tijd zoals Billy Kid en Jesse James zullen hun opwachting maken in het spel.

Gunslinger gaat in tegenstelling tot zijn voorgangers de arcade kant op. Denk hierbij aan een minder realistische look and feel en een score-systeem. Als je nog wat in het duister tast, scroll dan naar benden. Onderstaand filmpje verduidelijkt veel.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties