Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: WW2 update verhelpt bugs in leaderboard

Maar nu kunnen spelers geen matches meer vinden.

Sledgehammer Games heeft een patch voor Call of Duty: WW2 uitgebracht die meerdere bugs in de game verhelpt. De patch is nu beschikbaar op de Playstation 4 en de Xbox One.

In de patch notes op de Call of Duty-subreddit staat dat de update een aantal bugs in onder andere de leaderboards verhelpt, de UI aanpast en de laadtijden in de game verbetert. De patch zorgt er ook voor dat je meer XP verdient in Operation Neptune.

De update wijzigt tevens een aantal wapens in de multiplayermodus van Call of Duty: WW2 . Zo doet de Walther Toggle Action Shotgun meer schade op korte afstanden. De BAR Rifle schiet nu minder snel en heeft een wijdere spread als je vanuit de heup schiet.

Uitgever Activision heeft middels een tweet aangegeven dat spelers nu problemen hebben met het vinden van matches. Het bedrijf werkt aan een oplossing voor dit nieuwe probleem.

Call of Duty: WW2 is begin november uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onze Call of Duty: WW2 review lees je hier nog eens.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties