Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: WW2 update past Divisions aan

Di-visionair.

Ontwikkelaar Sledgehammer Games heeft een grote update voor Call of Duty: WW2 uitgebracht die onder andere de Divisions in de game aanpast.

Zo moedigt de update spelers aan om meer te experimenteren. Alle skills zijn nu attachments die je tijdens het kiezen van je loadout selecteert. Elke Division krijgt ook een vierde nieuwe ability ter compensatie.

De patch maakt het ook mogelijk om oneindig lang te sprinten. Eerder was het enkel mogelijk om gedurende korte tijd een sprintje te trekken. Sledgehammer-medewerker Greg Reisdorf legt nu in een video uit dat een korte sprint 'de gameplay niet ten goede komt'.

In de patch notes op de Sledgehammer-site staat verder dat de balans van de game is herzien. Zo zijn raketwerpers nu minder effectief en doen frag en sticky grenades minder schade. De Primed basic training is ook uit de game gehaald.

Sledgehammer blijft nieuwe content voor Call of Duty: WW2 uitbrengen. Zo is onlangs de War Machine DLC voor de game uitgebracht op de PlayStation 4. Deze Call of Duty: WW2 War Machine DLC voegt onder andere luchtgevechten toe.

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties